Yhteystiedot

Pauliina Jakonen
Vantaa

p. 040 561 5174

pauliina.jakonen@gmail.com

Updates

23.10.2017 Puppies -> Litters -> D-Litter

6.7.2017 Puppies -> Litters -> C-Litter

7.4.2017 Puppies

17.3.2017 Puppies -> Planned litters

15.1.2017 Updates:
Home
Dogs -> Myrtti


All content copyright
© Divine Demon's.
Use of photos is forbidden without permission.

Ei pentusuunnitelmia tällä hetkellä

Vito - Divine Demon's Amoroso 9vko (kuva Kati Vesalainen)

Pennunostajalle

Pyrin kasvattamaan rotumääritelmän mukaisia mukavaluonteisia, tasapainoisia, sosiaalisia ja terveitä koiria. Minulle on tärkeää, että pennusta ja kasvavasta koirasta tulee ensisijaisesti perheenjäsen, sillä staffi on perhettään rakastava toiminnallinen koira, joka nauttii saadessaan olla mukana kaikessa toiminnassa. Staffi ei kuitenkaan ole koirapuistokoira, joten otathan sen huomioon rotua miettiessäsi. Pieni staffin pentu tarvitsee pienestä lähtien selvät rajat eli mitä saa tehdä ja mitä taas ei saa tehdä, paljon sosiaalistamista erilaisiin tilanteisiin, unohtamatta yksinoloharjoituksia. Näiden lisäksi staffisi pystyy antamaan ja  vastaanottamaan rajattomasti rakkautta ja rapsutuksia.

Kun ja jos otat yhteyttä, toivoisin mielelläni kuulevani  miten päädyit rotuun, sekä sen oletko kiinnostunut uroksesta vai nartusta. Millainen on perheesi ja myös sen mitä aiot harrastaa pentusi/koirasi kanssa.

Pennut luovutetaan 7-8 viikon ikäisinä sirutettuina, useaan kertaan madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina, sekä rekisteröityinä. Sopimus koirasta tehdään kennelliiton sopimuspohjalla.

Joten olehan yhteydessä jos sinua jo nyt kiinnostaa tuleva pentue